30.06.08

La Copa d’Or, catalana

La Selecció supera el Blanes a la final

Catalunya s’ha adjudicat la Blanes Golden Cup després de derrotar el Viva Hàbitat Blanes per 4 a 2 en una final molt igualada. Catalunya es va avançar en el marcador amb un gol de Brichs als sis minuts, però Alex Ridaura, desviant un llançament de Dani Rodríguez va fer l’empat. Als vuit minuts de la segona part, Armengol va superar Llaverola per colocar el 2 a 1. Un avantatge que es podria haver ampliat un minut més tard amb una falta directa que el mateix Armengol no va encertat a transformar en gol.
Catalunya, a partir d’aquest instant, va reaccionar i amb l’empat a dos aconseguit per Jepi Selva va agafar confiança. Dos minuts més tard el pitxitxi d’aquesta Blanes Golden Cup, Raul Pelicano, feia el 3 a 2. El Blanes ho va intentar fins al final, però va ser Xavi Brichs qui a dos minuts del final feia el 4 a 2 que sentenciava la final i donava el títol a Catalunya. Dimarts els de Jordi Camps als entrenamens per preparar la Copa Amèrica, que es disputara del 14 al 20 de juliol a Buenos Aires (Argentina).