30.06.08

Domini portuguès

El mundial de curses, difícil per Catalunya

Quan ja hem superat l’equador del Mundial de curses de muntanya, les Buff Skyrunner 2008, els atletes de la Federació Portuguesa continuen ferms al capdavant de la classificació i sembla que posaran molt difícil a la Selecció Catalana de la FEEC la possibilitat de reeditar els èxits assolits els últims anys. Quan només resten tres proves (Malàisia, Regne Unit i Itàlia), Paulo Gonçalves encapçala amb cert marge la classificació masculina i Rosa Maria Madureira la femenina.
Pel que fa als catalans, només Kilian Jornet, campió l’any passat i que aquest any corre amb l’equip privat Salomon-Santiveri, podria amenaçar la victòria de Gonçalves. Ara mateix, el de Puigcerdà és tercer i ha guanyat amb superioritat les dues proves que ha disputat. Agustí Roc, també del Salomon-Santiveri, és sisè a la general, i pel que fa als atletes de la Catalana, els millors són Jordi Bes, 8è, i Jessed Hernández, 15è.

Més informació a www.buffskyrunner.com