30.06.08

Copa Cono Sur de patinatge

Catalunya torna a Sud-Amèrica

La província veneçolana de Guàrico i, més concretament la seva capital, San Juan de los Morros, acolliran entre el 3 i el 6 de juliol la Copa Cono Sur de patinatge de velocitat. Per a la Selecció Catalana d’aquesta disciplina, serà la segona participació en aquesta competició, després que la passada temporada ja la va poder disputar, un cop la Federació Catalana va ser admesa a la Confederación Sudamericana de Patín. S’hi espera la participació de més de 300 patinadors, amb combinats tan importants com els de l’Argentina, Xile, Colòmbia, Brasil, Equador i Mèxic, entre d’altres. D’altra banda, cal recordar que, també durant el mes de juliol, la Selecció Catalana d’hoquei patins, disputarà la seva segona Copa Amèrica a l’Argentina.