25.06.08

Torna la Blanes Golden Cup

Hoquei de primer nivell, aquest cap de setmana

El Seleccionadorcatalà d’hoquei patins, Jordi Camps, ha fet pública la convocatòria per a disputar la propera edició de la Blanes Golden Cup, torneig internacional reconegut per la federació internacional (FIRS) i que es disputa anualment en aquesta localitat gironina amb la participació de Catalunya. Els escollits pel tècnic són aquests:

Porters: Llevarola (Liceu) i Arellano (Vilanova) Jugadors de camp: Cáceres (Igualada), Del Amor (Vilanova), Lladó (Blanes), Grasas (Liceu), Brichs i Selva (Noia), Molet (Reus) i Pelícano (Lloret)
La Blanes Golden Cup es jugarà entre dijous 26 de juny i diumenge 29 al pavelló de Blanes, amb els següents grups:

GRUP A GRUP B
Blanes &nbspCatalunya
França &nbspItàlia
Angola &nbspSuïssa

Catalunya s’estrenarà dijous contra Suïssa (20h) i divendres jugarà contra Itàlia (18:30h). Dissabte es juguen les semifinals (18:30h i 20:30h) i diumenge el partit pel 3r i 4t lloc (16:30h) i la final (19h, en directe pel 33).

Trobareu mes informació a www.fecapa.cat