22.06.08

Rugbi XIII: Catalunya 12- Marroc 62

Primer partit internacional de nivell de Catalunya

La Selecció Catalana de rugbi XIII ha perdut aquesta tarda davant la selecció del Marroc, en un partit disputat a l’estadi Gilbert Brutus de Perpinyà. El combinat que dirigeix el tècnic nord-català Eric Delherbe ha caigut per un clar 12 a 62, però tot i això, ha donat una molt bona imatge davant un equip molt fort que té pràcticament tots els seus jugadors a les principals lligues nacionals franceses. Amb una temperatura de 34ºC, Catalunya ha plantat cara dignament fins al descans, però a la segona meitat els marroquins han fet valer la seva major experiència i superioritat física, i han acabat imposant-se amb claredat.

Aquest ha estat el tercer compromís per a la Selecció Catalana, després de la participació al mes de gener al Campionat de França Interlligues i de la derrota patida a Girona el passat dia 7 davant la selecció de França Universitària (17-68), dins del III Dia de les Seleccions Catalanes. El partit s’ha jugat davant d’unes 2.000 persones, que han animat la jove Selecció Catalana. Posteriorment, els Catalans Dragons han jugat un nou partit de la Superleague de rugbi XIII, defensant la tercera posició que ocupen actualment davant l’equip anglès dels Warrington Wolves.
Aquest ha estat el tercer compromís per a la Selecció Catalana, després de la participació al mes de gener al Campionat de França Interlligues i de la derrota patida a Girona el passat dia 7 davant la selecció de França Universitària (17-68), dins del III Dia de les Seleccions Catalanes. El partit s’ha jugat davant d’unes 2.000 persones, que han animat la jove Selecció Catalana. Posteriorment, els Catalans Dragons han jugat un nou partit de la Superleague de rugbi XIII, defensant la tercera posició que ocupen actualment davant l’equip anglès dels Warrington Wolves.

Resultat: Catalunya 12-Marroc 62

Estadi: Gilbert Brutus, 2.000 espectadors

Catalunya: Patrice Gomez (UTC), David Berthezene (UTC), Sebastien Amigas (UTC), David Romero (Lezignan), Mathieu Thomas (Universitat de Perpinyà), Raoul Vallosada (Vic), Marius Aliguer (Vic), Fernando Iraizoz (FCB), Lluís Tió (Vic), Albert Homs (capità-GEiEG), Marc López (Poble Nou), Eric Pekkola (GEiEG), Jordi Giménez (Olot), Joan Solani (GEiEG), Ermengol Alemany (BUC), Joan Miquel Puig (Poble Nou), Ewer Pallares (GEiEG), Marc Guerra (GEiEG), Roger Ferrate (BUC), Eduard Castells (URLL).
Seleccionador català: Eric Delherbe

Marroc: Rachid Abdessamad, Rachid Allalou, Mohamed Boudalas, Foued Boudouli, Mimoun Chanif, Mohamed Djamil, Rachid Faresse, Lhoucine Fakir, Mohamed Hammouch, Ismael Khattabi, Hassan Laaziri, Ilyass Lamarti, Karim Nasraoui, Farid Nicolas, Mounir Nordine, Sidi Nordine, Tarik Maïza, Amar Taouil, Alissam Yousri.
Seleccionador marroquí: Olivier Dumeaux