20.06.08

Campionat d’europa UIBBN 2008

El passat 14 de juny, a l’Auditori del Hotel Melià de Sitges, es va celebrar una nova edició del Campionat d’Europa de Culturisme i Fitness de la Union Internationale de Body Building Naturel (UIBBN), organitzat enguany per la Federació Catalana de Culturisme. Aquest esdeveniment d’àmbit continental es ja un clàssic en el calendari de competició de la Selecció Catalana, que sempre ha assolit resultats força meritoris com l’aconseguit en aquesta edició, situant-se en quarta posició en la classificació per països. Destacar la medalla d’or obtinguda per l’atleta Anzizar Arango en la categoria de menys de 65 quilos, la d’argent que es va adjudicar l’Alexandre Cierco en menys de 70 quilos, la de bronze en la divisió femenina de fitness, que va anar a parar a mans d’una sorprenent Yasmina de Haro protagonitzant una de les coreografies més electritzants de aquests últims anys, i un altre medalla de bronze per en Jordi Romero en menys de 70 quilos.