19.06.08

Catalunya-Grècia, divendres a Ripollet

Partit d’alt nivell de tennis taula femení

El proper divendres, la localitat de Ripollet acollirà un partit de tennis taula de màxim nivell, un Catalunya-Grècia absolut femení. L’enfrontament, organitzat per la Federació Catalana de Tennis Taula i el Club Tennis Taula Ripollet, tindrà lloc al ‘hall’ de Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus a les 17h. L’enfrontament serà enregistrat per Televisió de Catalunya i s’emetrà dissabte dia 21 a la tarda, dins de la programació esportiva del 33.

Aquest nou enfrontament internacional arriba 15 dies després del partit que la Selecció absoluta masculina va disputar contra Anglaterra a Girona, dins del III Dia de les Seleccions Catalanes, i que va acabar amb victòria catalana per 2 a 1. Si voleu veure tennis taula de qualitat, us animem a assistir a aquest nou enfrontament, divendres a Ripollet.