10.06.08

”És el moment més important des dels JJOO del 92”

Xavier Vinyals optimista a cronica.cat

El president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, ha fet un repàs a la situació de les nostres seleccions al portal cronica.cat. Després de valorar molt positivament les 27.000 persones que han assistit a Girona al III Dia de les Seleccions Catalanes tot i la pluja, no ha dubtat en assegurar que el nostre país viu després de l’última sentència favorable del Tribunal d’Arbitratge de l’Esport ”el moment més important per a l’esport català des de les Olimpíades del 92”. Per Vinyals ”aquesta és una sentència sense precedents que obra de bat a bat les portes al reconeixement de la major part de les seleccions catalanes i que fa que ningú pugui dir que el reconeixement de les seleccions catalanes va en contra de la ley del deporte”.

Per veure l’entrevista íntegra cliqueu aquí