08.06.08

27.000 PERSONES ASSISTEIXEN AL DIA DE LES SELECCIONS CATALANES A GIRONA

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes fa un balanç positiu del III Dia de les Seleccions celebrat a Girona, tenint en compte que la pluja en moments puntuals ha estat un element determinant que ha fet reduir en gran part l’afluència de públic. En cas de no haver plogut la Plataforma creu que la xifra s’hagués pogut multiplicar per dos, passant a ser el Dia de les Seleccions de més assistència dels celebrats fins ara. Les activitats per a nens de dissabte al matí a Fontajau, l’handbol amb el Catalunya-Tunísia al Palau Sacosta i les actuacions de Toni Bou, Adam Raga i Ot Pi a la Plaça Constitució, han estat les més seguides per un públic gironí que s’ha mullat per les seleccions malgrat la pluja. Els concerts de Els Pets i Antònia Font van tancar la jornada d’ahir dissabte amb més de 5.000 persones presents a la Devesa. La Plataforma vol agraïr també la implicació de l’Ajuntament de Girona i espera que l’aigua no sigui protagonista en el IV Dia de les Seleccions Catalanes que té encara la seu per determinar.