05.06.08

Tot preparat pel gran dia

Les Seleccions, protagonistes a Girona

S’acosta el III Dia de les Seleccions Catalanes. La ciutat de Girona ja està preparada per acollir el centenars d’esportistes que aquest divendres i dissabte competiran en diferents espais emblemàtics com ara el pavelló de Fontajau, el Palau Sacosta i la Plaça Constitució. El bàsquet amb Ricky Rubio i altres grans jugadors, l’handbol amb Viran Morros i Valero Rivera jr. al capdavant de la catalana, el comiat definitiu d’un mite com Ot Pi, una gran exhibició de trial amb Bou, Raga i Fujinami, i les nostres Seleccions de rugbi, tennis taula i bowling us faran passar una jornada inoblidable. A més, com ja és habitual, dissabte a la nit i com a fi de festa, hi haurà un concert immillorable, amb Els Pets i Antònia Font. Per anar fent boca, però, divendres ja us podeu acostar a Girona: a la tarda, les semifinals de la Copa de les Nacions de bàsquet, amb un Catalunya-Euskadi i un Galícia-Portugal i a la nit (23h), el programa de Catalunya Ràdio ‘Els Millors Anys de la Nostra Vida’, en directe i obert a tothom, des de La Fontana d’Or. En definitiva, si voleu passar 24 hores gaudint en primera persona i de forma totalment gratuïta de les nostres Seleccions i els nostres esportistes, no podeu faltar a aquesta cita. Us hi esperem a tots i a totes!