05.06.08

Grimau i Trias, absents

No jugaran a Girona amb Catalunya

Els blaugrana Roger Grimau i Jordi Trias finalment no participaran amb la Selecció Catalana en la I Copa de les Nacions que arrenca demà a Girona. Després de perdre la final de la Lliga ACB el passat dimarts davant el TAU de Vitòria, tots dos han acabat la temporada amb molèsties físiques, a banda d’un cansament important després d’una temporada llarga i difícil dels de Xavi Pascual. Així doncs, cap dels dos reforçarà la llista donada dimarts pel seleccionador Salva Maldonado, que tampoc contempla cridar ningú més. El tècnic en té prou amb els jugadors que ha convocat ( Víctor Sada, Ferran Laviña i Rafa Martínez, entre d’altres) per intentar endur-se la primera edició d’aquest torneig, que s’emmarca dins del III Dia de les Seleccions Catalanes, i on també hi participen Galícia, Euskadi i Portugal.