03.06.08

Ricky Rubio, Selecció Catalana d’Handbol, Toni Bou i Adam Raga, Ot Pi, Els Pets i Antònia Font

Cartell de luxe al Dia de les Seleccions 2008

L’Ajuntament de Girona ha acollit aquest dimarts la presentació del III Dia de les Seleccions Catalanes, que tindrà lloc en aquesta ciutat el proper dissabte 7 de juny. A l’acte hi han assistit l’alcaldessa de la ciutat, Sra. Anna Pagans; la 1a Tinent d’Alcalde i Regidora de Promoció de la Ciutat, Cristina Alsina, el vicepresident de la Plataforma Proseleccions, Sr. Sergi Blàzquez; el Seleccionador Nacional Català de bàsquet, Salva Maldonado; el vicepresident de la Federació Catalana de Bàsquet, Albert García; el president de la Federació Catalana d’handbol, Sr. Tomàs Moral, i el ciclista Ot Pi. En la compareixença s’ha fet públic l’extens programa d’actes que convertirà Girona en el centre de l’esport català dissabte vinent, amb les Seleccions com a eix principal. Entre aquests esdeveniments, destaquen:

Bàsquet: I Copa de les Nacions, amb Catalunya, Euskal Herria, Galícia i Portugal. Ricky Rubio, Víctor Sada i Ferran Laviña dirigiran Catalunya en l’estrena a la banqueta de Salva Maldonado (* si el FC Barcelona quedés eliminat de la final de l’ACB, a la llista s’hi podrien incorporar Roger Grimau i Jordi Trias)

Handbol: partit internacional Catalunya-Tunísia, amb Viran Morros, Joan Cañellas i Vicente Álamo, entre d’altres, al capdavant de la llista de Manel Montoya

Trial: competició en un circuit urbà amb Toni Bou, Adam Raga i Takahisa Fujinami

Biketrial: exhibició d’Ot Pi, “La Llegenda”, que dirà adéu en aquesta actuació

Concert cloenda amb Els Pets i Antònia Font

Rugbi XIII (Catalunya-França),
Bowling (Catalunya-França)
Tennis Taula (Catalunya-Anglaterra)
,

A banda, com ja és habitual, hi haurà exhibicions i activitats participatives per a totes les edats als punts més emblemàtics de la ciutat, com ara Fontajau, la Plaça Constitució i les instal·lacions del GEiEG. Trobareu tota la informació relativa a horaris i ubicacions a www.diadelesseleccions.cat