28.05.08

La Seu d’Urgell, amb les Seleccions Catalanes

Acte d’adhesió a la Plataforma

La Seu, amb les Seleccions Catalanes Acte d’adhesió a la Plataforma El proper divendres 30 de maig, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell oficialitzarà la seva adhesió com a municipi col·laborador de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. A partir de la iniciativa de l’atleta Anna Serra, integrant de la nostra Selecció de curses de muntanya i ex campiona del món d’aquesta disciplina, el consistori de La Seu ha decidit fer costat a la lluita per l’oficialitat dels nostres equips nacionals.
Divendres a les 20:30h, en un acte organitzat per Òmnium Cultural de La Seu, l’alcalde de la ciutat Albert Batalla, oficialitzarà l’adhesió i, posteriorment, a les 21h, tindrà lloc un debat sobre les nostres Seleccions. Hi prendran part Núria Vilarrubla (Coordinadora en cap de cronometratge de piragüisme aigües braves als JJOO de Pequín), Pere Porta (President del Consell esportiu de l’Alt Urgell), Pep Ribes (director esportiu del Club Sedis Bàsquet), Agustí Roc (integrant de la Selecció i ex campió del món de curses de muntanya), Anna Serra, Lluís Biosca (regidor d’esports de la ciutat) i Manel Pardo i Francesc Serra (representants de la Plataforma).