28.05.08

‘Els Segadors’ sonen a Colòmbia

Primer or a la Copa Amèrica de velocitat

El patinador català Kepa Caballero, un dels grans valors d’aquest esport, va assolir dimarts la medalla d’or a la prova de circuit de la IX Copa Amèrica que es disputa a Barrancabermeja (Colòmbia). La Selecció Catalana pren part en aquesta competició amb total normalitat, com també ho fa la Selecció d’hoquei patins, després de l’adhesió de la Federació Catalana de Patinatge a la Confederación Sudamericana del Patín.
Kepa Caballero ja va aconseguir el bronze a la prova de marató (42km pel carrers de la ciutat, amb una temperatura de 38º) i ahir va sumar un nou èxit, aquesta medalla d’or que, per primer cop va suposar que 10.000 persones escoltessin els segadors quan el nostre patinador va pujar al més at del podi per recollir la medalla. Cal destacar també l’excel·lent quarta posició assolida per Sandra Gómez en la prova de marató.

Més informació a www.fecapa.cat.