28.05.08

Barcelona TV et porta a Girona

El programa ‘Èxit’ al Dia de les Seleccions

En paral·lel a la gira de celebració dels 10 anys del ‘Bon dia’ d’Els Pets, ‘El Repte’, secció del programa ‘Èxit’ de Barcelona TV, us proposa que vingueu a veure el seu directe a Girona el III Dia de les Seleccions Catalanes. El programa organitza un senzill test de coneixements amb un professor de luxe, el cantant del grup, Lluís Gavaldà. Serà divendres 5 de juny al Palau de la Virreina de Barcelona, i els que hi assisteixin podran viatjar de franc dissabte dia 7 amb l’autocar de l”Èxit’. Allà podran gaudir del seguit d’activitats esportives i lúdiques que hi organitzen la Plataforma Proseleccions i l’ajuntament de la ciutat, a banda d’assistir, evidentment, al concert d’Antònia Font i Els Pets i conèixer els artistes al backstage. Els Pets i ‘Èxit’ admeten candidats a través del correu electrònic elrepte@barcelonatv.cat i del contestador 93.506.43.45. Més informació al blog del programa: blog.barcelonatv.cat/exit/.