27.05.08

Catalunya mostra el seu potencial contra Tunísia

Els de Manolo Montoya s’imposen 38 a 30

La Selecció Catalana Absoluta Masculina d’handbol ha tornat avui a l’acció després de gairebé 2 anys en el marc del Dia de les Seleccions Catalanes que organitza la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. Catalunya ha aconseguit un triomf de prestigi davant una de les seleccions més potents del panorama internacional, Tunísia (4a al Mundial 2005), per un contundent 38-30.

Els homes entrenats per Manolo Montoya han sortit molt concentrats a la pista del Pavelló de Palau, on s’han congregat unes 700 persones. L’excel·lent actuació de Vicente Álamo sota els pals a la primera meitat ha permès els catalans adquirir rendes favorables des dels primers minuts que ja no han deixat escapar fins el final. Cal destacar, a més, la gran quantitat de jugades espectaculars que s’han pogut veure durant els 60 minuts per part dels jugadors de la Selecció Catalana, com rosques, penjades o vaselines.
Els homes entrenats per Manolo Montoya han sortit molt concentrats a la pista del Pavelló de Palau, on s’han congregat unes 700 persones. L’excel·lent actuació de Vicente Álamo sota els pals a la primera meitat ha permès els catalans adquirir rendes favorables des dels primers minuts que ja no han deixat escapar fins el final. Cal destacar, a més, la gran quantitat de jugades espectaculars que s’han pogut veure durant els 60 minuts per part dels jugadors de la Selecció Catalana, com rosques, penjades o vaselines.

A l’inici de la segona meitat Catalunya s’ha estancat una mica en atac per la bona actuació del porter Bahri Moez i de l’infortuni amb els pals, però un seguit d’accions positives de Sergi Catarain i les rapidíssimes sortides al contratac dels extrems catalans han tornat la calma al marcador pels nostres.

Cal destacar, a més, que Vicente Álamo ha estat guardonat amb el premi com a Millor Porter del partit, mentre que Marc García ha rebut el premi com a Millor Jugador.

Alineacions:

Catalunya 38 (19+19): Vivente Álamo (porter); Ivan Raigal (2), Anotonio García (4), Joan Cañellas (5), Valero Rivera (3), Josep Masachs (4) – set inicial-; Gonzalo caracuel (4), Ricard Reig (4), Rubén Montávez (1), Sergi Catarain (ps), Xavi Cribillés (1P), Eloi Félez (-), Gabriel González (4), Marc García (6, 2P).

Tunísia 30 (13+17): Magaiez Marouane (porter); Lagha Ibrahim (-), Gharbi Mahmoud (1), Henia Mohamed (4), Ben Amor (-), Hatem Haraketi (6), Saied Sobhi (5) – set inicial-; Driss Drissi (ps), Seboui Dhaker (2), Yssa Hamdi (-), Hassine Abderrazek (-), Mahmoudi Anis (8, 3P), Bahri Moez (ps), Kharbech Aymen (2), Gafti Anis (-), Laribi Rayane (2).

Parcials cada 5 minuts: 5-3, 8-6, 13-9, 15-9, 17-11, 19-13 (descans); 23-17, 26-19, 27-22, 31-24, 36-26, 38-30.

Al partit hi han assistit el vicepresident de la Generalitat de Catalunya el Sr.Josep-Lluís Carod-Rovira, l’alcaldesa de Girona Sra. Anna Pagans, la secretària general de l’esport Anna Pruna i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Sr.Xavier Vinyals