26.05.08

Quartes a la Copa de les Nacions d’handbol

La selecció brasilera, campiona

La Selecció Catalana femenina d’handbol va finalitzar en quarta posició la I Copa de las Nacions, que va tenir lloc el passat cap de setmana a Guissona (semifinals) i Tàrrega (final i partit pel 3r i 4t lloc). Dissabte, a les semifinals, les catalanes van caure amb claredat davant les grans favorites, les brasileres. Posteriorment, a la final de consolació, les de Ramon Plans tampoc van poder amb Galícia, i van caure per 15 a 22, acabant d’aquesta manera en la quarta posició. A la final, el Brasil va ser també molt superior a la selecció d’Euskadi, i es va adjudicar el títol després de guanyar per 33 a 16.
El balanç després d’aquesta primera edició de la copa de les Nacions ha estat molt positiu. Per això, els presidents de les federacions catalana, basca i gallega, Tomàs Moral, Fernando Asenjo i José Luis Louro, van acordar la continuïtat del torneig, que l’any vinent es disputarà a Galícia o Euskadi. De moment, el Brasil ja ha anunciat que hi serà present.