25.05.08

Lluita sense premi

Catalunya 0-Argentina 1

La selecció argentina, amb el blaugrana Leo Messi al capdavant, es va imposar per la mínima a Catalunya aquest dissabte al Camp Nou. 42.380 espectadors van presenciar l’enfrontament, que es van acabar enduent els sud-americans amb un gol de Lavezzi poc abans de la mitja hora de joc de la segona meitat. Catalunya ho va intentar en diverses ocasions, mitjançant homes com Joan Verdú, Jonathan Soriano i Òscar Serrano, però la falta d’encert als últims metres i les bones accions del porter Ustari van evitar el gol.
Menció especial pel lateral de l’Almeria Bruno Saltor que va fer un partit impressionant, amb mostres de gran classe i amb nombroses cavalcades per la banda plenes de perill, i també per la bona actuació dels dos porters de la catalana, Víctor Valdés i Morales. En les hores prèvies del partit, les rodalies del Camp Nou van ser una festa. Milers de seguidors catalans i argentins es van aplegar en la denominada Festa del Futbol i van omplir l’ambient de color i càntics.