25.05.08

La Plataforma, protagonista

Diverses accions durant el CAT-ARG

La Plataforma Proseleccions va estar molt present en el partit Catalunya-Argentina, i des de primera hora, les nostres carpes van rebre nombroses visites. Es van repartirs milers de globus amb el logotip de les Seleccions, i tant argentins com catalans, petits i grans, portaven el nostre globus groc. La iniciativa de fer “El diari del partit” conjuntament amb l’AVUI, també va ser un èxit. Divendres, amb l’edició de l’AVUI, es van repartir per tot Catalunya 45.000 exemplars d’aquest suplement especial, i dissabte a l’Estadi, 35.000 més.
Posteriorment, ja sobre la gespa, els recullpilotes van desplegar, durant l’escalfament de les dues seleccions, una bandera de 15 metres de llarg per 15 metres d’ample, també amb el nostre logotip, visible clarament des de tot el camp, i orientada cap a la tribuna. I a la sortida dels dos equips per escoltar els himnes, els nostres jugadors, encapçalats pel capità Sergio González, van sortir al camp portant la pancarta “Una Nació, una Selecció”. Així doncs, les diverses iniciatives promogudes per la Plataforma per tal de fer notar la nostra reclamació d’oficialitat en un partit de la trascendència d’aquest, amb un rival com l’Argentina, van tenir la repercusió desitjada. Des d’aquí també volem mostrar tot el nostre agraïment a les desenes dels nostres col·laborados que van ajudar-nos voluntàriament a les hores prèvies del partit, ja que sense ells ens hauria estat impossible dur a terme tot aquest seguit d’iniciatives. Moltes gràcies a tots i a totes!