23.05.08

Ja tenim guanyadors!

I Concurs de Fotomuntatges de la Selecció

Coincidint amb el partit número 200 de la Selecció Catalana de futbol, la pàgina web d’humor AixòToca (www.aixotoca.cat) ha organitzat conjuntament amb la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes el primer concurs de fotomuntatges. El concurs, que ha estat obert a tothom, ha consistit a elaborar muntatges de tot tipus sobre la Selecció Catalana. Els tres participants que han tingut més vots del jurat i que rebran com a premi un lot de de productes de la Selecció han estat:

Primer premi: Frederic Salvà, ‘El nou PP’
Segon premi: Joan Dachs, ‘Ronnie a la selecció!’
Tercer premi: Aleix Obiol, ‘Puyol ens traeix’

En aquest enllaç podeu veure els tres guanyadors:
Per altra banda, AixòToca està d’enhorabona després de sobrepassar les 500.000 visites des de l’obertura de la pàgina web, l’octubre de 2005. Mentrestant AixòToca batrà per tercer mes consecutiu la xifra d’usuaris únics, arribant als més de 12.000 durant el mes de maig.