22.05.08

Només un 4% dels catalans no vol Seleccions

Segons un estudi de la UOC

Un recent estudi de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), fet per via telefònica a 1.100 habitants de Catalunya majors de 15 anys, conclou que només un 4,7% dels catalans es mostra totalment en contra de l’oficialitat de les Seleccions Esportives Catalanes. El mateix estudi conclou també que més d’un 50% està a favor de la nostra oficialitat al marge de les federacions espanyoles i, d’aquests, prop del 40% s’hi mostra totalment a favor. És, per tant, un exemple més que el debat per l’oficialitat de les nostres Seleccions està molt viu en la nostra societat i que la nostra és una causa amb el suport de gran part de la mateixa. L’estudi també treu altres aspectes destacables, com ara que el 36% dels catalans votaria a favor de la independència en un hipotètic referèndum en aquest sentit, o que un 43% se sent més català que no pas espanyol.