20.05.08

Catalunya – Argentina

Necessitem la teva ajuda!

Benvolgut/da col·laborador/a,

Fem una crida a aquells que vulgueu col·laborar.

Aquest dissabte, Catalunya s’enfrontarà a una de les grans potències mundials, Argentina. Et demanem que en facis la màxima difusió possible per aconseguir que el camp sigui un clam a favor de l’oficialitat de les Seleccions Catalanes.

A més a més ens agradaria poder comptar amb la teva col·laboració per ajudar-nos en tasques de difusió, el mateix dia del partit, a partir de les 3 de la tarda i fins l’inici del mateix a les 7. Lògicament, et regalarem una entrada per poder assistir posteriorment al partit.

Els interessats només cal que respongueu aquest correu indicant-nos el telèfon de contacte.

Et recordem que tota la informació sobre el CAT-ARG la podràs trobar al web www.seleccions.cat

Junt ho aconseguirem! Endavant amb les Seleccions Catalanes!

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes