20.05.08

Bojan fora de la llista

Gratacós decideix no convocar-lo davant Argentina

La principal atracció i l’estrella de la nostra selecció, Bojan Krkic, no ha estat convocat per Pere Gratacós de cara al matx de dissabte (19:00) al Camp Nou contra l’Argentina de Messi. Segons fonts oficials, el seleccionador català, Pere Gratacós, prefereix protegir el jove crac del Barça abans de crear-li un problema pel fet d’haver renunciat a jugar l’Eurocopa amb Espanya. Així doncs Bojan és la principal baja d’un partit que té el retorn de cares conegudes com la de Víctor Valdés, que es va perdre l’últim Euskadi-Catalunya jugat a San Mamés.
L’Espanyol amb 5 jugadors és l’equip que n’aporta més: David García, Chica, Àngel, Corominas i Jonathan, seguit del Depor amb Sergio González, Joan Verdú i Albert Lopo, l’Almeria amb Bruno Saltor i Carlos García, el Barça amb Víctor Valdés, el Terrassa aporta José Miguel Morales, el Getafe a David Belenguer, el CF Vilanova i la Geltrú a Santi Triguero, el Manchester United a Gerard Piqué, el Ràcing de Santander a Òscar Serrano, l’At.Madrid a Luís García i el Recreativo a Gerard López. Oleguer cau de l’última llista de convocats per no estar en el seu moment òptim mentre que cal recordar que Puyol, Xavi, Cesc, Capdevila i Fernando Navarro tampoc hi seran després que Luís Aragonés els hagi convocat per disputar l’Eurocopa. La selecció catalana farà divendres a les 11 al Camp Nou l’entrenament previ al partit de dissabte, que amb o sense Bojan, serà una festa!