14.05.08

Catalunya paga la novetada en fistball

Últims a l’International Trophy

La selecció catalana de fistball, esport reconegut internacionalment, no va poder amb les millors seleccions europees d’aquest esport i va quedar en darrera posició a l’International Trophy. Cal dir que era la primera competició internacional oficial a la que anava Catalunya i per tant el resultat era d’esperar. La nostra selecció va perdre el primer partit davant Txèquia (13-11 i 11-5) i el segon davant Àustria, els actuals campions del món (11-1 i 11-3). En el partit pel 5è i 6è lloc, el marcador va ser més ajustat però novament va caure a favor del combinat contrari, Sèrbia (11-9, 11-5 i 11-9).
La final del torneig va enfrontar les seleccions d’Àustria i Alemanya (1a i 3a del món) en un duel força vibrant que va ser favorable als austríacs demostrant perquè avui en dia són la millor selecció d’aquest esport amb permís de Brasil (11-6, 11-6, 8-11 i 11-9). Vistos els errors i conscients de la molta feina que hi ha encara per endavant, ara comença una etapa de treball intens que culminarà amb la participació al Campionat d’Europa de Seleccions que se celebrarà a Sttuttgart del 24 al 27 de juliol d’aquest any.