13.05.08

Comencem amb bon peu

Doble victòria catalana a Berga

El Mundial de curses de muntanya, la Buff Skyrunner 2008, ha començat amb molt bons resultats per a la Selecció Catalana de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). En la primera prova del circuit, la marató de muntanya de Berga disputada diumenge 11 de maig, la victòria en categoria masculina va ser per Jessed Hernàndez -el recent campió d’Europa en raquetes de neu- i en femenina per a Corinne Favre, integrant també de la nostra Selecció. També va destacar la novena posició del català Xavier Espiña i la segona de l’andorrana Stephanie Jiménez. La propera prova del Mundial tindrà lloc a Valmalenco-Valpaschiano (Suïssa) el 8 de juny. Abans, però, el 25 de maig es disputarà l’Europeu a Euskadi, a la mítica cursa de Zegama-Aizkorri.