09.05.08

Copa de les Nacions d’handbol

Amb Catalunya, Brasil, Galícia i Euskadi femenines

La selecció catalana femenina d’handbol tornarà a competir dins un torneig de nova creació, la Copa de les Nacions Femenina. Aquesta competició, que es disputarà els propers 24 i 25 de maig a Guissona i Tàrrega, ha estat creada gràcies a l’acord al qual han arribat la Federació Gallega, la Basca i la Catalana. Precisament, la Federació Catalana d’Handbol serà l’organitzadora d’aquesta primera edició, juntament amb els Ajuntaments de Guissona i Tàrrega, la Diputació de Lleida i el CEACA Tàrrega i el CH Guissona. La Copa de les Nacions enfrontarà en les semifinals a les seleccions de Catalunya i Brasil en el primer partit, mentre que la segona plaça en joc per disputar la final se la disputaran Galícia i Euskadi.
La final de consolació i el partit definitiu del torneig es jugaran diumenge. A l’endemà de la disputa del torneig, el combinat català es desplaçarà a Sant Joan Despí, on disputarà un amistós novament davant Brasil en un partit emmarcat dins els actes de celebració del 50è Aniversari del Club Handbol Sant Joan Despí. Una de les grans novetats a la selecció catalana serà veure el debut de Ramon Plans com a seleccionador absolut, agafant el relleu d’Anabel Gràcia.