30.04.08

S’estudia un torneig internacional de seleccions!

Es presentarà en breu a la UEFA

Durant la presentació del partit Catalunya-Argentina, la Secretària General de l’Esport de la Generalitat Anna Pruna, ha avançat que el Govern català treballa des de fa temps en la preparació d’un torneig internacional de futbol on hi puguin prendre part seleccions de països sense estat com Catalunya.
De moment es treballa amb molta discreció i ja hi ha hagut contactes importants amb altres governs i federacions de futbol per tal de presentar una proposta conjunta davant la UEFA, de manera que aquest organimse li pugui donar cert grau d’oficialitat. Pruna no ha volgut avançar, però, amb quins països s’ha parlat, i ha dit que hi podrien participar tant nacions amb estat com nacions sense estat. Això sí, les converses estan prou avançades i s’espera que aquest projecte es pugui tirar endavant a partir de 2009.