30.04.08

Serà una festa

Presentat el Catalunya-Argentina

Aquest migdia s’ha fet al Museu de l’Esport Melcior Colet de Barcelona, la presentació oficial del partit que ha d’enfrontar Catalunya i l’Argentina al Camp Nou el pròxim 24 de maig. L’acte l’han presidit la Secretària General de l’Esport Anna Pruna, el president de la Federació Catalana de Futbol Jordi Roche, el seleccionador nacional català Pere Gratacós i el director general de l’empresa organitzadora Multimedia Sports, Ylan Singer. També hi han assistit el president i el vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Xavier Vinyals i Sergi Blàzquez i dos representants del FC Barcelona i el RCD Espanyol, els directius Albert Vicens i Víctor Malet.
En aquest acte s’han donat a conéixer diversos aspectes relatius a aquest partit, com ara els detalls de la Festa del Futbol, els preus de les entrades i les possibles convocatòries dels dos equips. Pere Gratacòs podrà comptar amb els millors homes, tret dels convocats per disputar l’Eurocopa amb Espanya, mentre que l’Argentina s’ha compromès a portar la selecció olímpica, amb homes com Messi, Agüero, Gago i Higuaín, i reforçada amb homes com Milito, Mascherano i Riquelme.