28.04.08

La campanya s’intensifica

El CAT-ARG, visible a tot arreu

Cent autobusos urbans i interurbans circulen ja promocionant el proper partit que enfrontarà Catalunya amb la selecció argentina. El cartell del Catalunya-Argentina del 24 de maig apareix en la part del darrere i lateral de nmbrosos autobusos de la xarxa de TMB a Barcelona i l’àrea metropolitana. A més haurà 8 autobusos amb publicitat integral al darrere i 2 amb una impactant publicitat integral, és a dir, l’autobús sencer amb la promoció del partit número 200 de la selecció catalana.
A més de la publicitat del partit que circula a bord dels autobusos a la ciutat, s’estan portant a terme altres accions publicitàries, com ara 20.000 pòsters distribuïts als punts estratègics de Catalunya, 200.000 flyers amb tota la informació relacionada amb el partit i la Festa del Futbol, 400 banderoles als carrers de Barcelona, cartells a totes les Universitats i Centres d’Educació Secundària de Catalunya, oppis amb el cartell del partit per tot Catalunya i pòsters de 70 x 100 als carrers de Barcelona.

Més informació a www.catalunya-argentina.cat i www.fcf.cat