17.04.08

La Copa Amèrica ja té data

Del 14 al 21 de juliol. Catalunya aspira al títol

Segons informa “El 9 Esportiu de Catalunya” en l’edició d’aquest dimecres, aquestes dies s’ha realitzat el Congrés extraordinari de la Confederació Sud-americana de Patinatge i l’assemblea, amb la participació de la Federació Catalana de Patinatge. Allà, el president de la FCP, Ramon Basiana, va presentar amb èxit el projecte de col·laboració entre el patinatge català i el sud-americà.
Aquesta trobada també ha servit per establir dates de la Copa Amèrica per les diferents modalitats del patinatge català. Així, en patinatge artístic, la segona setmana de juliol es disputarà el Campionat sud-americà a Brasília. La setmana següent (del 14 al 21 de juliol) es jugarà una nova edició de la Copa Amèrica amb la participació de la selecció catalana absoluta. Tot i que se sap que es jugarà a Argentina, no se sabrà fins el 20 d’abril en quina seu. L’equip femení d’hoquei jugarà la Copa Amèrica el 2009 a Colòmbia, concretament a Cali.

La següent data, potser la més esperada, és la Copa Amèrica del juliol de l’any 2010, que es disputarà a Catalunya, en una seu encara per decidir. En declaracions a “El 9 Esportiu”, Basiana explica que l’assemblea “ha estat tranquil·la i amb molta unitat per part de les federacions que hi han participat. Vam poder planificar el calendari i estem contents de poder participar en els propers esdeveniments”.

Informa: El 9 Esportiu