17.04.08

Arriba el millor rugbi

Copa Catalunya de rugbi XIII

El proper dissabte 19 d’abril Barcelona acolllirà la primera edició de la Copa Catalunya de Rugbi XIII. El torneig comptarà amb la participació de tres equips, els Aligots de Girona, la selecció de Llenguadoc-Rosselló i la secció de rugbi del FC Barcelona. Cal destacar especialment la presència de l’equip blaugrana, que habitualment pren part a la lliga estatal de rugbi XV, però que, cada cop més, s’està interessant pel rugbi XIII.
Els partits tindran lloc a a les instal·lacions esportives de la Universitat de Barcelona, a l’avinguda Diagonal de la ciutat comtal. Aquests són els horaris de la competicio:

16h a 16:45h FC Barcelona-Aligots Girona
17h a 17:45h Rosselló-Aligots Girona
18h a 18:45h Rosselló-FC Barcelona
19h a 21:00h Lliurament de premis i Tercer Temps

Aquest torneig l’organitza l’Associació Catalana de Rugbi Lliga, una institució que treballa des de fa mesos pel reconeixement internacional de la nostra Selecció en aquest esport, una disciplina totalment al marge del rugbi XV. De fet, Catalunya ja va dur a terme el seu debut internacional ara fa uns mesos, quan va jugar com a convidada un torneig a Perpinyà. L’organització d’esdeveniments com aquesta Copa Catalunya suposen un pas endavant cap a l’oficialitat. Per això, dissabte us hi esperem a tots i a totes.

Trobareu més informació e aquest web www.rugbylliga.cat