16.04.08

Hi haurà partit!

Argetina vindrà amb els cracs

La junta directiva de la Federació Catalana de Futol (FCF) va donar aquest dimarts llum verda definitiva a la disputa del partit entre Catalunya i l’Argentina, previst pel 24 de maig al Camp Nou. En les últimes hores Jordi Roche, president de la FCF, ha mantingut converses amb Julio Grondona, president de la Asociación de Fútbol Argentino (AFA), i aquest s’ha compromès que la selecció albiceleste que jugarà aquest partit serà la olímpica que aquest estiu disputarà els Jocs Olímpics de Péquín. Això implica que hi haurà jugadors tan destacats com ara Messi, Agüero, Gago, Higuaín, Fazio o Banega, entre d’altres. A més, Grondona tampoc a descartat que s’hi puguin afegir jugadors de reforç més grans de 23 anys, com per exemple els germans Milito, Mascherano o fins i tot Riquelme. Les expectatives de la FCF desrés d’aquest compromís són molt bones. El fet que vingui la selecció olímpica al complet permet confirmar el Camp Nou com a escenari i s’hi espera una entrada de més de 60.000 espectadors.