14.04.08

Recull la teva Estelada

Participa als “Cent Any, Cent cims”

La Comissió del Centenari de l’Estelada i la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes fan una crida al món excursionista i dels esports de muntanya perquè s’afegeixi a la celebració. La proposta és ben senzilla: es tracta de fer el que ja sempre hem fet, però aquest cop de forma coordinada i commemorativa dels cent anys: enfilar-nos a les muntanyes amb la quadribarrada estelada a la motxilla. Es tracta de realitzar cent ascensions a cims catalans o d’arreu del món i fer-hi onejar la bandera sota les inscripcions ”100 anys d’Estelada 1908-2008” i ”Volem Seleccions Catalanes” juntament el logo de la Plataforma Proseleccions. Al web www.estelada.cat, ja es poden veure fotos d’algunes ascensions.

Per recollir la vostra estelada us heu d’adreçar a qualsevol d’aquestes tres adreces:

Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes (Passatge Permanyer 3, Barcelona)
Òmnium Cultural (Diputació 276 Principal, Barcelona)
Llibreria Quera (Petritxol 2, Barcelona)