11.04.08

100 cims amb l’estelada i per les Seleccions Catalanes

Les Seleccions Catalanes al cim de l’Everest

El proper dilluns 14 d’abril a les 12:00h a Òmnium Cultural de Barcelona, C/Diputació 276 principal, La Comissió del Centenari de la Senyera Estelada, amb la col·laboració de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, organitzarà una roda de premsa per declarar formalment inaugurat l’any 100 de la bandera independentista.

La Comissió del centenari de l’estelada i la Plataforma fan una crida al món excursionista i dels esports de muntanya perquè s’afegeixi a la celebració. La proposta és ben senzilla: es tracta de fer el que ja sempre s’ha fet, aquest cop però de forma coordinada i commemorativa dels cent anys: enfilar-nos a les muntanyes amb la quatribarrada estelada a la motxilla.
Es tracta de realitzar cent ascensions a cims catalans o d’arreu del món i fer-hi onejar la bandera sota les inscripcions ”100 anys d’estelada 1908-2008” i ”Volem Seleccions Catalanes” juntament el logo de la Plataforma Proseleccions. Al web www.estelada.cat, ja es poden veure fotos d’algunes ascensions.

L’acte comptarà amb coneguts representants de la societat civil catalana. Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, explicarà tots els detalls d’aquesta original iniciativa alpina que reclama novament l’oficialitat de les nostres seleccions.