10.04.08

Pendents de la llista

L’Argentina portarà l’equip olímpic

El partit que ha d’enfrontar les seleccions de Catalunya i l’Argentina el pròxim 24 de maig al Camp Nou encara no té llum verda definitiva per part de la Federació Catalana de Futbol (FCF). De moment, l’Associació de Futbol Argentí (AFA) ha passat una primera llista a la FCF amb 21 jugadors sub’23 on hi ha, entre d’altres, Messi (Barcelona), Zabaleta (Espanyol), Agüero (Atlético), Gago i Higuaín (Madrid), Banega (València), Fazio (Sevilla), Ustari (getafe), Lavezzi (Nàpols), Sosa (Bayern) i Paletta (Boca). Tots ells formaran part de l’equip olímpic que competirà a Pequín 2008 aquest estiu. La FCF, però, vol saber si la AFA portarà també els tres jugadors més grans de 23 anys que formaran part d’aquest equip: Mascherano (Liverpool), Demichelis (Bayern) i Riquelme (Boca). Dimarts vinent, 15 d’abril, la directiva de la FCF decidirà en la seva reunió de junta si tiren endavant el partit. La competitivitat del combinat argentí és un aspecte clau ja que, per exemple, si no hi ha prou garanties de fer una bona entrada al Camp Nou, s’haurien de buscar escenaris alternatius.