10.04.08

Maradona, en forma

Ja es prepara per al CAT-ARG de showbol

Segons publica aquest dijous la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, Diego Armando Maradona es troba sota una estricta dieta ordenada pel seu metge i es prepara així per a la trobada que la selecció argentina de veterans jugarà el proper 26 d’Abril contra Catalunya. Així ho ha recollit la premsa argentina, després que l’exfutbolista arribés a Mèxic amb molt millor aspecte físic. El metge personal de l’argentí assegura: “Maradona, que ja no pren alcohol ni drogues, està molt bé físicament i ara té un nou repte: començar un entrenament més rigorós, gairabé professional, per a tornar a jugar en camps grans, de 11 jugadors”. A més de Maradona, la albiceleste garanteix l’exhibició amb il·lustres futbolistes com ara Alejandro Mancuso, Sergio Goycochea, Matías Almeyda, Sergio Zárate, Coyo Almandoz, José Flores, Fernando Gamboa, Beto Camps, Gabriel Amato, Juan José Borrelli, Carlos McAllister, Sebastián Pascual Rambert i Leonardo Ruiz.
Catalunya, per la seva banda, aportarà jugadors com ara Busquets, Sergi Barjuan, Roger i Óscar Garcia, Barberà, Villena, Guardiola, Albert Tomàs, Lardín, Eloy, Toni, Geli, Vizcaíno, Samper, Bartolomé Màrquez i Alex Fernández, segons la preselecció efectuada por Pere Gratacòs. El partit amistós, que serà retransmès per TV-3, tindrà lloc el 26 d’abril a les 17.00 hores en el Pavelló Olímpic de Badalona, que compta amb una capacitat per a 15.000 persones.