28.03.08

Nova fita de Kilian Jornet

Primer Premi ARC per un internacional català

Kilian Jornet, el jove atleta de Puigcerdà que la passada temporada va impresionar tothom adjudicant-se el Mundial de curses de muntanya amb gran autoritat, va assolir aquest dijous un nou èxit. Jornet va rebre de mans de la Secetària General de l’Esport, Anna Pruna, un dels Premis ARC 2007. En l’acte, celebrat al Palau de la Música de Barcelona, es van lliurar gardons a 192 esportistes, 29 entrenadors i 1 guia d’esportistes amb deficiències visuals.
Com és habitual, en aquests premis que tradicionalment distingeixen els esportistes del nostre país que han assolit èxits internacionals (podi en un Europeu o un Mundial, així com finalistes en modalitats olímpiques), la majoria de premiats ho van ser per la seva participació amb federacions estatals. Però el cas de Jornet enguany ha estat l’excepció: per primer cop s’ha pogut distingir un dels nostres atletes per un èxit assolit amb una Selecció Catalana que competeix oficialment, la de curses de muntanya.