26.03.08

Bon futur pel nostre corfbol

Setens a la Junior World Cup

La Selecció Catalana de corfbol sub’19 va disputar el passat cap de setmana la Junior World Cup a Leeuwarden (Holanda) i va finalitzar en setena posició, d’un total d’onze seleccions participants. Una bona posició final que encara guanya més mèrit si tenim en compte que la convocatòria de Catalunya estava formada per jugadors molt joves que han aprofitat aquesta cita per crèixer esportivament. Després d’una discreta fase de grups, on es van haver d’enfrontar a combinats tan potents com Alemanya, Bèlgica, Xina Taipei i Portugal, els nostres es van creuar als quarts de final contra un altre gran rival, Anglaterra, que va fer esvair totes les nostres aspiracions, golejant-nos per 9 a 1. Posteriorment, al partit pel 7è i 8è lloc, Catalunya sí que va ser molt superior a Hongria, va guanyar per 5 a 6, i va acabar el torneig en la setena posició final.