25.03.08

Catalunya nota la falta de preparació

Última a l’Europeu de futbol sala de Bèlgica

L’any 2006 Catalunya va ser subcampiona d’Europa, un resultat molt diferent al d’aquest any. Els motius dos: la falta de preparació deguda a la crida a última hora per la renúncia d’Israel a participar-hi per temes de seguretat, i perquè no dir-ho, el gran nivell demostrat per les altres seleccions. Així doncs els homes que dirigeix Juan Antoni Fernàndez van perdre 1 a 2 contra Bèlgica en primera ronda, 6 a 3 davant Bielorússia i només es va poder treure un empat, a 2, contra França en tercera ronda. En la lluita per la semifinal de consolació del 5è al 8è lloc Catalunya va caure també 5 a 4 contra Ucraïna i 5 a 4, de nou, contra Noruega. Aquesta vuitena posició la va valorar el president Josep Maria Zamora assegurant que ”no teniem prou mitjans per assolir un lloc millor”.