17.03.08

Autorització definitiva

Llum verda per carta al CAT-ARG

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha enviat una carta al president de l’Associació de Futbol Argentí (AFA), Julio Grondona, i al president de la Federació Catalana (FCF), Jordi Roche, en la qual dóna oficialment el seu vist-i-plau al partit entre Catalunya i l’Argentina del dia 24 de maig. En una carta datada del dia 10 de març, el secretari general de la RFEF, Jorge Pérez, ha manifestat que “sirvan estas líneas para comunicarle que la Junta Directiva de esta Real Federación Española de Fútbol, en su reunión mantenida el jueves 28 de febrero del 2008, autorizó la celebración del encuentro amistoso entre las Selecciones de Catalunya y Argentina para el próximo 24 de mayo del año en curso”. Així doncs, aquest partit ha rebut ja definitivament la llum verda per a la sev celebració.