11.03.08

Xerrada sobre les Seleccions a Montblanc

Aquest divendres al Casal d’Entitats

Aquest proper divendres dia 14 de març a les vuit del vespre tindrà lloc al Casal d’Entitats de Montblanc (C/Poblet i Teixidó 10) un col·loqui sobre les Seleccions Esportives Catalanes on es parlarà del passat, present i el més important, el futur, de totes elles. L’acte comptarà amb les intervencions de Joan Mogas, regidor d’Esports de Montblanc; Francesc Serra, coordinador de la Plataforma Proseleccions i Josep Maria Raduà, delegat territorial de la Plataforma Proseleccions al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i gran expert de la història de les nostres seleccions nacionals. En acabar, atendran a totes les preguntes dels presents i acte seguit tothom podrà gaudir d’un refrigeri de forma totalment gratuïta. Donar novament les gràcies a l’Ajuntament de Montblanc que segueix reafirmant el seu total i sempre constant esforç envers l’oficialitat de les nostres seleccions!

Us esperem divendres a tots i totes a Montblanc!