04.03.08

Domingo Valls apartat de president del TCE

La denúncia de la Plataforma sorgeix efecte

11 dies després que la Plataforma denunciés públicament al seu web que Josep Domingo Valls, fins avui president del Tribunal Català de l’Esport (TCE), havia de plegar després de perjudicar seriosament els interessos esportius de Catalunya, avui mateix s’ha conegut la seva imminent destitució del càrrec. La UFEC, qui l’havia nomenat en el càrrec, ha pres finalment aquesta decisió. Valls ha estat liquidat juntament amb el vocal del TCE Josep Maria Coronas. Domingo Valls, va acceptar l’any passat l’encàrrec de la Federació Espanyola de Rugbi de redactar un informe contra les aspiracions de la Federació Catalana de ser reconeguda per la Federació Internacional de Rugbi Amateur – Associació Europea de Rugbi (FIRA-AER). La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes celebra la notícia, es felicita per la ràpida resposta a fer fora Valls del càrrec i seguirà denunciant totes aquelles persones o entitats que constantment posin pals a les rodes per impedir el reconeixement de les nostres seleccions.