29.02.08

Ens continuen evitant

Espanya no vol enfrontar-se a Catalunya en rem

Aquest cap de setmana Castrelo do Minho (Ourense) acull la regata de l’Obert de les Nacions. Segons explica avui el diari El9, l’organització ha convidat per a aquesta edició la Selecció Catalana de rem olímpic, un fet que no ha agradat gens ni mica a la Federació Espanyola de Rem. Per evitar el sempre temut enfrontament entre Catalunya i Espanya, l’ens federatiu estatal ha renunciat a última hora a presentar el seu combinat.
Catalunya, però, sí que hi prendrà part, i s’enfrontarà a seleccions que ara mateix lluiten per classificar-se per als JJOO de Pequin 2008, equips copm Bulgària, Suècia, Romania i Bèlgica. La convocatòria catalana serà la formada per Oriol Abelló, Josep Pla, Pere Sanz, Josep Antoni Jove, Eloi del Río, Víctor Argento i Sasha Riberas com a remers, i Pau Polo del Río com a timoner. En aquesta competició, a banda de les seleccions esmentades, també hi participaran diversos clubs portuguesos, anglesos, francesos i belgues. Serà, doncs, una cita d’alt nivell per a la nostra Selecció.