28.02.08

Prats es mulla per les Seleccions Catalanes!

Hi haurà un circuit d’esports i futbol sala

Aquest divendres comencen a Prats de Lluçanès unes jornades en pro de les seleccions del nostre país que pretenen dinamitzar i aglutinar el màxim de gent. Demà divendres dia 29 a les 21:30 a Cal Bach tindrà lloc la xerrada-col·loqui ”una nació, una selecció” oberta a tothom amb Francesc Serra com a representant de la Plataforma Proseleccions Catalanes, Josep M.Membrado (tetracampió de Catalunya de Ral·lis) i Sergi Plans (regidor d’esports de Prats de Lluçanès).
El diumenge dia 2 de març, durant tot el matí, al Passeig hi haurà la mostra d’entitats (FC Pradenc, Associació de Puntaires, Unió Excursionista, Penya Blaugrana, Colla Gegantera, Espai Pluff, Estelladors, Dansa i Tradició, Club Patí Lluçanès, Alternativa i Solc) i un circuit participatiu de futbol, korfbal, bitlles catalanes, bàsquet, pitch & putt i icestock. Diumenge a la tarda, al Pavelló Municipal d’Esports, s’han organitzat dos partits de futbol sala: a les 17:00, els infantils de la selecció catalana contra el FC Pradenc i a les 18:30, la selecció catalana absoluta s’enfrontarà també al FC Pradenc sènior. Us hi esperem!