28.02.08

Fumata blanca!

La RFEF autoritza el CAT-ARG

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha donat el seu vist-i-plau al partit entre Catalunya i l’Argentina que es disputarà el dia 24 de maig al Camp Nou. En la reunió de junta directiva d’aquest dijous, l’organisme que presideix Ángel María Villar ha donat llum verda a aquest partit i a un altre que vol jugar el País Valencià el dia 22. El passat mes de gener, en una reunió de la FIFA, Villar va comunicar al seu homòleg de l’Associació de Futbol Argentí (AFA), Julio Grondona, que no impediria la celebració de l’amistós. Però la confirmació oficial no s’ha concretat fins aquest dijous.
El partit entre Catalunya i l’Argentina es disputarà un dia abans de la concentració de la selecció espanyola per disputar l’Eurocopa de Suïssa i Àustria. Per aquest motiu, Pere Gratacós, seleccionador nacional, no podrà disposar dels jugadors catalans convocats per Luis Aragonés. Puyol, Xavi, Capdevila, Tamudo o Cesc, doncs, pràcticament segur que es perdran l’enfrontament. Possiblement tampoc el pugui jugar Víctor Valdés si finalment va a l’Eurocopa com a tercer porter.