28.02.08

Calendari farcit

33 cites internacionals al 2008

La Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner, van presentar la setmana passada el calendari oficial de les nostres Seleccions per a l’any 2008. A l’acte, on també hi va assistir el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Xavier Vinyals, es van anunciar els 33 esdeveniments més importants per als nostres combinats.
D’entre ells, cal destacar la Copa d’Europa de raquetes de neu que s’està disputant durant aquests mesos d’hivern, l’Europeu de curses de muntanya al maig i el mundial de la mateixa disciplina entre el juny i el setembre, la Copa Amèrica de patinatge masculina al juliol i la femenina a l’agost, l’Europeu de karate al setembre, la Copa del Món de pitch&putt a l’octubre i el Mundial de físic-culturisme al novembre, entre molts d’altres. Anna Pruna, durant aquest acte, va tornar a reiterar “el desig incessant del Govern de promoure la internacionalització del nostre esport”.