27.02.08

Arriba la invencible Irlanda

Copa Desafiament de pitch&putt

La Selecció Catalana de pitch&putt buscarà la primera victòria de la història davant Irlanda. Catalunya s’enfrontarà amb els irlandesos el proper cap de setmana, a Platja d’Aro (Baix Empordà), en la 4a edició de la Copa Desafiament Internacional. Els catalans mai s’han imposat als illencs en els vuit enfrontaments que han tingut, cinc a Campionats d’Europa, dels quals quatre han estat en la final, i tres en la Copa Desafiament. En canvi, en les dues copes del món que ha guanyat Catalunya, el combinat quadribarrat no s’ha creuat amb Irlanda. El 2004 perquè no va participar, per desavinences amb el canvi de dates, i el 2006 va quedar eliminada en semifinals per Andorra.
El seleccionador català, Xavier Ponsdomènech, ha cridat per aquesta competició Marc Lloret, Joan Perich i Daniel Giménez del Platja d’Aro, Daniel Coleman del Can Rafel de Cervelló (Baix Llobregat), Jordi Serra del HCP1 (Maresme), Marçal Moré i Marc Garcia del Fornells de la Selva (Gironès) i Salvador Garangou del Franciac (Selva).