27.02.08

Amistòs d’alt nivell

Catalunya-Bèlgica de futsal

El proper diumenge 2 de març, la localitat de Quart acollirà un amistòs de futsal de gran nivell, tot un Catalunya-Bèlgica. L’equip belga és un dels grans favorits, juntament amb Rússia, per endur-se el pròxim Campionat d’Europa, que es disputa precisament a casa seva durant el mes març. Per tal de preparar aquesta cita de primer ordre, Bèlgica ha escollit la Selecció Catalana com a últim rival, un fet que demostra el respecte que genera la nostra Selecció a l’estranger.
El Seleccionador Nacional, Juan Antonio Fernández té dues baixes destacades, com són les de Manel Mas i Joan Godallol, que recentment ha hagut de passar pel quiròfan per operar-se d’una lesió de creuats. De la resta de l’habitual equip de gala no hi faltarà ningú, malgrat que el dia abans hi ha jornada de Lliga. Així doncs, els aficionats de Quart podran veure els nostres millors jugadors,encapçalats per Dani Asensio, Isi i Moret. Al pavelló que acollirà l’enfrontament hi caben prop de 600 espectadors i a l’ajuntament de la localitat i a la Federació Catala de Futsal són força optimistes i esperen registrar una molt bona entrada.

El partit es disputarà al Pavelló Esportiu de Quart (Gironès) i començarà a les 11:30h