25.02.08

Jessed Hernández, campió d’Europa

Europeu de raquetes de neu a Andorra

L’integrant de la Selecció Catalana Jessed Hernández en homes, i la italiana Maria Grazia Roberti en dones, han estat els vencedors del Campionat d’Europa de raquetes de neu celebrat a Grandvalira. Cal destacar, a més, la segona posició de la corredora de la nostra Selecció Laia Andreu pel que fa a les noies. La carrera, emmarcada dins del calendari dels Grandvalira SNOWGAMES, ha comptat amb un recorregut de 8,5 km de cursa.
El podi masculí ha estat encapçalat pel corredor català Jessed Hernández (Ass. M. R. Berguedà), marcant un crono de 38 minuts i 52 segons, seguit de l’italià Danielle Capelletti (Amorini TSL Team Italy) amb 39:57 i en tercera posició ha entrat Thierry Conus (Fédération Suisse) que ha marcat 40:35. El podi absolut femení ha quedat encapçalat per Maria Grazia Roberti (Amorini TSL Team Italy), que ja va guanyar la passada edició i que s’ha col·locat al capdavant amb 46:49, seguida per la també corredora de la selecció catalana Laia Andreu (U. Excta. Vic) que ha marcat 50:17 i en tercera posició ha entrat l’andorrana Estephanie Jiménez (Federació Andorrana de Muntanyisme), amb 51:45. La propera prova del Campionat d’Europa -la penúltima del calendari- tindrà lloc a Grimentz (Súïssa) el dia 2 de març.

Més informació al web de la FEEC