18.02.08

Prohibició sense arguments

Un jugador català de Pitch&Putt, vetat a Canàries

Segons informa aquest dilluns el portal Infoesports.com Jordi Torres, jugador de Pitch and Putt que forma part de l’Associació Catalana d’aquest esport (ACPP), va viure un greu incident quan el president de la Federació Canària de Golf li va impedir disputar un torneig només per la seva procedència. Torres estava passant uns dies de vacances amb la seva família en un hotel a Lanzarote que té un camp de Pitch and Putt.
Dimecres passat, el responsable del camp li va comentar que hi havia un torneig dissabte i que les inscripcions estaven obertes. Però quan Torres es va inscriure amb la targeta de l’Associació Catalana de Pitch and Putt (ACPP), el repsonsable del torneig li va comunicar que no podia jugar el torneig. La raó, aquesta: “me ha llamado el presidente de la Federación Canaria de Golf y dice que las licencias catalanas de P&P no sirven para nada fuera de Catalunya, ya que no pertenecen a ninguna Federación sinó a una Asociación”. I va afegir: “parece ser que la Federación Española de Golf y la Catalana no se llevan muy bien”. Una decisió arbitrària i injustificada que vulnera els interessos i els drets d’un esportista i d’una federació que pot competir internacionalment a tots el efectes des de fa uns anys, i que ho està fent amb uns resultats més que notables.

Link a la notícia